Jövőhéten Kolorádó fesztivál - te mész?

Értékelés:
(0 szavazat)

Természetbe költözős feszitvál, immár harmadszor

„Kolorádó olyan, amilyennek szerintünk egy fesztiválnak lennie kell 2018-ban. A mennyiség helyett a minőséget szeretjük, a tömeg helyett a közös élményeket, az elkerített VIP-ek helyett a közös szabadságot.


Minden évben friss nemzetközi előadókat és a legjobb magyar zenekarokat és DJ-ket hívjuk el Kolorádóba. 2018-ban pedig megpróbáljuk egy kicsit feljebb is tenni a lécet. Azt szeretjük, ha olyan külföldi fellépőink vannak, akik ritkán járnak Magyarországon, és ha a nálunk fellépő magyar együttesek valami olyat mutatnak be, amit még nem láttunk tőlük. De Kolorádó nem csak buliról szól: idén nagyon oda fogunk figyelni mindenre a sporttól a kulturális programokig, amik a zenén túl is értelmet adnak az életnek.” – írták a szervezők a Facebook eseménynél.


A nevek között szerepel a madridi Hinds rockzenekar, a svéd DJ és zenei producer Axel Boman, a színes technó új hangjának számító Avalon Emerson és a tokiói klubzenéket készítő Powder is. Magyar részről többek között a Csaknekedkislány, a Ricsárdgír, a Sör És Fű, a Felső Tízezer, a Black Bartók, a Giliszta, a The Négerz és a Buzi Kisfiúk erősítik a júniusi fesztivál felhozatalát.

 

Időpont: június 13.–június 17.

Helyszín: Nagykovácsi, Juliannamajor


(fb)
 

©2018 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés