EFOTT 2018

Értékelés:
(0 szavazat)

Az EFOTT 103 ezres létszámával az egyik legjelentősebb fesztivál a magyar fiatalok körében

Azonban az EFOTT nem csak buli, hiszen szervezői évek óta nagy hangsúlyt fektetnek a zenei események mellett a hallgatók turisztikai- és sport életének fellendítésére is. Ezeknek köszönhetően a napközbeni programok szinte évről-évre bővülnek, nem csak létszámuk, de színvonaluk tekintetében is.

2018-ban is a Velencei-tó strandján kerül megrendezésre július 10-16. között a rendezvény, ahol a szervezők elmondásai szerint nagyobb parti lesz, mint valaha, sőt 2018-ban a tavalyi évhez hasonlóan egy nappal hosszabb lesz az EFOTT, így vasárnap is teljes programmal készül a fesztivál.

Strand, color party, habparty, kertmozi, színház, wakeboard, koncertek, street food, bungee jumping, strandfoci, jó pár nemzetközi név és több, mint 120 magyar fellépő egy helyen.

A zárónapra tematikus napot is útjára indítanak, ami idén a rock lesz. A vasárnapi rockadagban a Volbeat és a Tankcsapda mellett már biztos névként szerepel a Leander Kills és a Depresszió is, de egyéb napokon sem lesz ebből a stílusból, hovatovább punkból és metalból sem hiány, hiszen a heti fellépők sorában olyan zenekarok szerepelnek még, mint a Paddy and the Rats, az Anna and the Barbies, a Fatal Error, a Fish!, a Dorothy, a Useme vagy éppen a Supernem.

EFOTT, csak szabadon...

Részletek a honlapon és az esemény Facebook oldalán!
 

©2018 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés